Medi Habitat és una empresa de serveis ubicada a Mollet del Vallès (Barcelona), destinada a múltiples activitats, formada per un equip humà amb els millors i més capacitats professionals en cada sector i especialitat, titulats i col·legiats, l'objectiu principal dels quals és la satisfacció dels nostres clients, oferint un tracte individualitzat i una gestió personalitzada, garantint la claredat i transparència en totes les operacions que realitzem.

Medi Habitat és assessorament, serietat, eficàcia, rapidesa, confidencialitat. Posem tota una organització a la seva disposició amb l'objectiu de donar un servei integral, ràpid i eficaç.

La seva cultura està presidida per la vocació del lideratge, assumint els conceptes i valors de competitivitat, transparència, ètica professional, prevenció de riscos, respecte al medi ambient i servei a la comunitat.

Treballa para satisfer les necessitats dels que hi acudeixen, capaç de donar una resposta seriosa i professional a cada client en concret.

Medi Habitat posa a disposició un excel·lent assessorament en qüestions legals, així com un tracte preferent en el capítol de les hipoteques.

Portem més de 20 anys dedicats completament als nostres clients. Vostè pot beneficiar-se de tota una tradició d'assessoria i gestió patrimonial. El nostre servei és garantia de satisfacció.

Evolució constant: La evolució de l'empresa durant els últims anys ha estat ràpida i consolidada. L'any 2001 va ser necessària una redistribució dels serveis, obrint-se altra delegació a la Rambla Pompeu Fabra Nº 71 bis.

Accedeixi a tots els nostres serveis i no dubti en contactar amb nosaltres per qualsevol informació que precisi.


Multimèdia

Vídeos:


Anunci ràdio:


MEDI HABITAT, S.L. es la empresa titular de la página Web www.medihabitat.com i www.medihabitat.es
Página Web:
http://www. medihabitat.com
http://www. medihabitat.es
Empresa propietaria:
Nombre: MEDI HABITAT, S. L.
Domicilio social: ANSELM CLAVE Nº 88 Local 3, 08100 MOLLET DEL VALLES, BARCELONA
Registro Mercantil de Barcelona, Inscripción 1ª, Folio 0186, Sección G, Hoja 205073, Tomo 32273, C.I.F.: B62107305
Contacto:
Correo electrónico (e-mail): info@medihabitat.es

C/ Anselm Clavé nº88 Local 3 · Tel. 93 570 51 23 · Fax 93 570 51 11 · Mollet del Vallès
info@medihabitat.es